Acties

Dinsdag brooddag

Iedere dinsdag hebben we vier broden voor € 9,48. U kunt kiezen uit witbrood, tarwebrood of volkorenbrood. Ook kunt u dit via de webshop bestellen

Woensdag broodjesdag

Iedere woensdag is het bij ons broodjesdag, twee zakken broodjes naar keuze voor € 4,05.

Broodkorting

Bij aankoop van vijf hele broden komt u in aanmerking voor onze broodkorting! Vraag onze winkeldames vooral naar deze actie.

Kassabonnen

Bij iedere aankoop die u bij ons doet heeft u de mogelijkheid om de kassabon mee te nemen. Vooral doen, want heeft u voor €€ 500,00 aan kassabonnen gespaard, dan krijgt u een oranjekoek voor 16 personen van ons bij inlevering van de bonnen.

Kinderfeestjes

Bij ons is het mogelijk om voor basisschoolkinderen een kinderfeestje te organiseren op woensdagmiddag. We beginnen met het maken van broodkrokodillen en broodjes. Daarna eten we iets lekkers en drinken we ranja. Als we dat op hebben dan gaan we koekjesbakken! Rond 16.00 uur gaan de kinderen met hun zelfgemaakte producten naar huis.

Kosten voor het feestje zijn € 15,00 per kind. De minimale grootte van de groep is 7 kinderen. Kinderfeestjes zijn in overleg met Folkert Baarsma te plannen.

Workshops

Het geheim van onze lekkere oranjekoek leren kennen? Dat kan! Het is mogelijk om op een avond met minimaal 7 personen een workshop oranjekoekbakken te volgen. De avond begint om 19.00 uur en rond 22.00 uur gaat een ieder naar huis met zijn of haar oranjekoek en suikerlatten. De kosten voor deze workshop bedragen € 35,00 per persoon en de minimale grootte van de groep is 7 personen.

De workshop oranjekoekbakken al gevolgd, informeer bij Folkert eens naar andere mogelijkheden. Ook wordt er met regelmaat een open workshopavond georganiseerd. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten!